ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα

 Τα επτά (7) στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές, παρουσιάζονται στη Σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», που κυκλοφόρησε στις 27 Ιανουαρίου 2018.

Η εφημερίδα, παρουσιάζει σε δύο εκδόσεις της, α’ και β’ μέρος, στις 20 και στις 27 Ιανουαρίου 2018, όλους τους υποψήφιους βουλευτές και των δεκατριών (13) περιφερειών.

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ανά περιφέρεια (όλα τα ονόματα)», σημειώνεται – μεταξύ άλλων – πως «πρόσωπα γνωστά από τους χώρους του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων», «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.», ενώ συμπληρώνεται πως: «Ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει ότι οι μόνοι που έχουν επισήμως το χρίσμα αυτή τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών».

 

Σε ότι αφορά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα στα Δωδεκάνησα, το ρεπορτάζ φιλοξενείται στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και στην ηλεκτρονικη την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται τα κάτωθι:

«Στα Δωδεκάνησα, ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας θα επιδιώξει άλλη μία θητεία, ενώ με έντονη παρουσία παίζει ο πρώην βουλευτής και μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. Ιωάννης Παππάς.

Τη λίστα συμπληρώνουν από το Μητρώο Στελεχών η δικηγόρος Ελένη Μαυρόγαλου, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Αντώνης Ασπράς, ο διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, καθώς και οι πρώην βουλευτές Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης Υψηλάντης».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.