ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ BLUESTAR 2 ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Ο Όμιλος AtticaGroup με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη απευθείας δρομολογίων του BlueStar 2, από σήμεραΤρίτη 04 Απριλίου 2017,από τον Πειραιά στη Σάμο.

Το δημοφιλές και υπερσύγχρονο BlueStar 2,αναπτύσσει ταχύτητα 28 κόμβων, διαθέτει χωρητικότητα 1.854 επιβατών,463 κρεβάτια σε 176καμπίνες και γκαράζ για 780 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης ή 90 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης & 140 φορτηγά οχήματα.

Το πλοίο διαθέτει εστιατόριο AlaCarte, εστιατόριο Self-Service/Goody’s, 3 FlocafeBars, κατάστημαδώρων και ειδών πρώτης ανάγκης, σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και ευχάριστο ταξίδι.

Με τη δρομολόγηση του BlueStar2 στη Σάμο,  η BlueStarFerries αλλάζει τα δεδομένα στο ταξίδι στη Σάμο,πραγματοποιώντας το δρομολόγιο σε μόλις 6 ώρες και 45 λεπτά.

Το BlueStar 2 θα αναχωρεί κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη από Πειραιά για Βαθύ.

Επιπλέον, με το νέο δρομολόγιο, το BlueStar 2 θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα τη Σάμο με την Κω και τη Ρόδο και μία φορά την εβδομάδα με την Κάρπαθο, εξακολουθώντας να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους των νησιών, στους επισκέπτες και στους εμπορευόμενους με τα νησιά μας, με συνέπεια, άνεση και ταχύτητα.

Η AtticaGroup δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICAMOROCCOLINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η AtticaGroup είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.