Κάτωθι σας παραθέτουμε κοινωνικό μήνυμα της Καρπαθιακής εφημερίδας και των συλλόγων ΟΜΟΝΟΙΑ για την ανακύκλωση στην Κάρπαθο.

Ένα κοινωνικό μήνυμα από την εφημερίδα και τους συλλόγους “ΟΜΟΝΟΙΑ”

Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης 2018.
Η μόλυνση του περιβάλλοντος από πλαστικά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Διεθνείς οργανισμοί, η Ευρωπαϊκή Ένωση, κράτη και περιβαλλοντικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο δραστηριοποιούνται για να ανακόψουν την απειλή. Το ευαίσθητο οικοσύστημα του νησιού μας που ζει από τον τουρισμό χρειάζεται προστασία. Ας βοηθήσουμε όλοι να το κρατήσουμε αγνό και ανέπαφο όπως μας το παρέδωσε η φύση.
Αυτό το καλοκαίρι ας μαζέψουμε όλοι ένα πλαστικό μπουκάλι, μια πλαστική σακούλα ή άλλο πλαστικό που θα βρούμε στην παραλία, στο μονοπάτι, στο δρόμο μας. Όσοι κατεβάσουν αυτοκίνητο από την Αθήνα, τη Ρόδο ή άλλη πόλη που διαθέτει κάδους ανακύκλωσης, ας πάρουν μαζί τους στην επιστροφή μια σακούλα με άδεια πλαστικά απο τα προϊόντα που θα καταναλώσουν.
Συμπιέζοντάς τα μπορούμε να μεταφέρουμε περισσότερα.
Ας γίνουμε όλοι φανατικοί οπαδοί της ανακύκλωσης μεταφέροντας το μήνυμα και στα παιδιά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.