Επίσημη πρώτη για την Ellinair στη Ρόδο

Τα φτερά της από και προς τη Ρόδο ανοίγει η αεροπορική εταιρία «Ellinair» του Ομίλου Μουζενίδη, η οποία ανακοίνωσε και επισήμως το πρωί του Σαββάτου 26 Μαΐου 2018, την έναρξη των πτήσεών της από και προς τη Ρόδο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ellinair» Ιωάννης Μουζενίδης, βρέθηκε στη Ρόδο, μαζί με συνεργάτες του, παρουσιάζοντας σε αίθουσα του ξενοδοχείου Atrium Platinum, την εταιρία του και τα σχέδιά της.

Την ενημερωτική συνάντηση φιλικού χαρακτήρα, άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Ματσίγκος, σημειώνοντας πως «σημασία δεν έχει ποιος έφερε την «Ellinair» στη Ρόδο, αλλά ότι είναι εδώ», προσθέτοντας πως αναμένουν πολλαπλασιασμό των πτήσεων, συνέπεια, ασφάλεια και προσιτή τιμή. Ακόμη, ζήτησε τον ορισμό της Ρόδου ως κομβικού σταθμού με τη στάθμευση ενός αεροσκάφους της εταιρίας στο νησί.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ellinair» Ιωάννης Μουζενίδης, σημείωσε πως επιδιώκουν να συμβάλλουν περαιτέρω με τις πτήσεις στο νησί της Ρόδου στον τουριστικό κλάδο, προσθέτοντας ότι αυτή ελπίζουν να είναι μόνο η αρχή.

Ο εμπορικός διευθυντής Σταύρος Δαλιάκας, παρουσίασε αναλυτικά την ιστορία, τη δράση, το στόλο και τους στόχους της «Ellinair», εκφράζοντας την ελπίδα του η ζήτηση και η πληρότητα να είναι τέτοια ώστε να αποφασιστεί η πραγματοποίηση καθημερινών δρομολογίων ακόμη και σε διπλή βάση. Ο ίδιος, σημείωσε πως η ασφάλεια είναι το βασικό μέλημα της εταιρίας τους, καθώς και ότι θα εξεταστεί σοβαρά η σύνδεση της Ρόδου με το εξωτερικό.

Στην ενημερωτικού τύπου εκδήλωση παραβρέθηκαν – μεταξύ άλλων – οι βουλευτές Δημήτρης Γάκης και Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, η αντιπεριφερειάρχης Μαριέττα Παπαβασιλείου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Άρης Σουλούνιας, ο διοικητής της 95ης ΑΔΤΕ Γρηγόριος Ρουμάνης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Α’ Δωδεκανήσου Μιχάλης Καλιωράκης.

Όμιλος Μουζενίδη και Ellinair

Ο Όμιλος Μουζενίδη ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1995, συμπληρώνοντας πλέον 23 χρόνια στον τομέα του Τουρισμού.

H αεροπορική εταιρεία Ellinair του ομίλου Μουζενίδη ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων, όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις.

Με την Ellinair ο όμιλος Μουζενίδη, προσφέρει καλύτερη, εύκολα ελεγχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, άμεση μεταφορά από σημείο σε σημείο, στους επιθυμητούς χρόνους. Η εταιρεία έχει αυξήσει ήδη από τον Νοέμβριο του 2017 τα δρομολόγια της από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντίστροφα με έως και τρεις συχνότητες καθημερινά, καθώς και την σύνδεση του Ηρακλείου, με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, σχεδόν με καθημερινές πτήσεις και με την δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς αποσκευών έως 20 κιλά.

Για το 2018 η Ellinair συνεχίζει να συνδέει την Θεσσαλονίκη με τακτικά απευθείας δρομολόγια με τρεις πόλεις στην Γερμανία, την Φρανκφούρτη, το Μόναχο, και την Στουτγάρδη και το Ηράκλειο, με το Βερολίνο και το Μόναχο. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται αυτή τη χρονιά στην ανάπτυξη της αγοράς των Βαλκανίων και συγκεκριμένα στις χώρες Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Η Ellinair απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό, υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης, με:

❖ Παρουσία σε όλα τα GDS’S, συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά

❖ Παροχή 3% προμήθειας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες επί της αξίας του εισιτηρίου

❖ Ειδικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις

❖ Δωρεάν αποσκευή για τον επιβάτη μέχρι και τα 20 kg + 10 kg δωρεάν για φοιτητές και στρατευμένους + 8 kg δωρεάν χειραποσκευή

❖ Δωρεάν ρόφημα & snack

❖ Internet Booking engine για κρατήσεις από το διαδίκτυο

❖ Συνεργασία με την HAHN AIR και Interlining agreement με περισσότερους από 250 αερομεταφορείς

❖ Διαθέσιμο Web Check-in και Mobile check-in, 48 ώρες πριν την πτήση

❖ Low Fare Calendar

❖ Πρόγραμμα πιστότητας επιβατών (Frequent Flyer Program), που θα τεθεί σύντομα σε ισχύ

❖ Υπηρεσίες B2B στα γραφεία ταξιδίων, εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.