Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή προς τον Διευθυντή Καταστήματος Πωλήσεων Ρόδου ΔΕΗ κ. Κ. Μπριάνη:

Ρόδος, 29 Μαρτίου 2018

Αρ. Πρωτ.2237

Προς κ. Κωνσταντίνο Μπριάνη

Διευθυντή Καταστήματος Πωλήσεων

ΔΕΗ ΡΟΔΟΥ

Αξιότιμε κύριε Μπριάνη,

Έχουμε γίνει δέκτες διαμαρτυριών και προβληματισμών από μέλη μας, σχετικά με τις προγραμματισμένες από την ΔΕΗ διακοπές ρεύματος  στις επιχειρήσεις τους, λόγω οφειλών.

Μας εκφράζουν την έντονη ανησυχία και αγωνία τους για τη μη δυνατότητα της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, εφόσον πραγματοποιηθούν οι διακοπές ρεύματος κατά την πασχαλινή περίοδο.

Η  εποχικότητα της τουριστικής περιόδου δυστυχώς δημιουργεί προβλήματα ρευστότητας στις επιχειρήσεις, που όλοι γνωρίζουμε και κατανοούμε, με αποτέλεσμα κάποιοι επιχειρηματίες να εμφανίζονται ως ασυνεπείς ενώ δεν είναι.

Σας παρακαλούμε για προσωρινή αναστολή των διακοπών ρεύματος λόγω οφειλών, κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου (από σήμερα έως και το τέλος της Λαμπρής Εβδομάδος), δίνοντάς στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τζίρο  ώστε να προχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους προς τη ΔΕΗ.

Σας παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

       

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΝΗΣ                                                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ                    

 

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.