ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων, έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα ήδη υπάρχουν προτάσεις – προσκλήσεις ώστε το συνέδριο να διεξαχθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος και χώρες του εξωτερικού!

Στην υπερπολυτελή αίθουσα Banquet του Μέγαρου Μουσικής χωρητικότητας 650 ατόμων και στο εκθεσιακό hall των 500 τ.μ., την 5η Μαρτίου του 2018 διεξήχθη το πρώτο παγκόσμιο forum & expo για τα premium brands του επιχειρείν με φόντο την ελληνική γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον γαστρονομικό τουρισμό. Με επικοινωνιακό moto το “Greek taste beyond borders” το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 έχει ως όραμα να δημιουργήσει ένα ισχυρό network ποιοτικών επιχειρήσεων B2B, με σκοπό την παγκόσμια προβολή τους και κατ’ έπέκταση της προβολής του τουριστικού ελληνικού προϊόντος.
Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 ενώνει για πρώτη φορά την ελληνική επιχειρηματικότητα στον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού, μέσω ενός σύγχρονου forum με διεθνή χαρακτήρα. Τοποθετεί την ελληνική επιχείρηση και την ελληνική γαστρονομία με μεγάλες αξιώσεις στον παγκόσμιο «χάρτη». Ξεκινάει από την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και της ελληνικής διατροφικής αξίας, συνεχίζει με την υποστήριξη του Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης, στο χώρο των εξαγωγών (ελληνικών προϊόντων), του γαστρονομικού τουρισμού και κλείνει με την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της χώρας ως κορυφαίου παγκοσμίως brand.
Στο πλαίσιο του Greek Taste Beyond Borders βραβεύθηκαν και οι διεθνής ambassadors of taste για το 2018 που έχουν ξεχωρίσει με την αξία τους και το ήθος τους!   

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.