ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΑΣΙΑΘ ΡΟΔΟΥ

ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Σεμινάριο με θέμα «Κανονισμοί αγώνων Ιστιοπλοΐας» διοργάνωσε το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Μαρτίου ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Εισηγήτρια του Σεμιναρίου ήταν η Διεθνής Κριτής Ιστιοπλοΐας Κωνσταντίνα Σφακιανάκη.

Το σεμινάριο παρακολούθησε πλήθος ιστιοπλόων του Συλλόγου καθώς και πολλοί ενδιαφερόμενοι για την ιστιοπλοΐα, οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν για τους κανονισμούς που ισχύουν στους αγώνες. Κατά τη διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου,  αναλύθηκαν και περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν κατά τη διάρκεια αγώνων.

Το ενδιαφέρον σεμινάριο παρακολούθησαν και πολλοί νέοι ιστιοπλόοι, απόφοιτοι της Σχολής ιστιοπλοΐας του ΑΣΙΑΘΡ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από φέτος την αθλητική τους δραστηριότητα.

Το σεμινάριο μεταδόθηκε επίσης και ζωντανά μέσω διαδικτύου και έτσι είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν πολλοί ιστιοπλόοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.