Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 25 Απριλίου από τις 2 εώς τις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Σ.Α.Κ, Κολοκοτρώνη 80 στον Πειραιά, 6ος όροφος.

Την αιματοληψία θα διενεργήσει ειδικό προσωπικό από το Γενικό Αντικ/κο Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ».

Η τράπεζα αίματος του Ο.Κ.Ν. έχει δωσει λύσεις σε πολλούς συντοπίτες μας από την Καρπάθο και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα τα προηγούμενα χρόνια. Οι ανάγκες για αίμα όλο και αυξάνονται.

Η Κάρπαθος έχει αποδείξει την αγάπη προς την αιμοδοσία και οι νέοι της θα το αποδείξουμε ακόμη μια φορά στις 25/04.

Η τράπεζα αίματος του Ο.Κ.Ν. είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Δωδεκανησιακή Τράπεζα Αίματος και θα συνεισφέρει στις ανάγκες κάθε Δωδεκανήσιου, χωρίς καμία διάκριση, αν είναι συγγενείς, φίλος ή και γνωστός μας.

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια την προσπάθεια ευαισθητοποίησης της δωδεκανησιακής νεολαίας ως προς την εθελοντική αιμοδοσία δημιουργώντας τη Δωδεκανησιακή Τράπεζα Αίματος, με πρωτοβουλίες του Δ.Σ. και ιδιαίτερα του αντιπροέδρου του κ.Ιωάννη Καραϊτιανού, προέδρου του Σ.Α.Κ..

Με το παράδειγμα μας ζητάμε από τον κόσμο και τα υπόλοιπα παροικιακά σωματεία να συμπορευτούν μαζί μας σε αυτόν τον σκοπό, της προσφοράς ελπίδας και «ζωής» στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Δώσε Αίμα & Πρόσφερε Ζωή στους συνανθρώπους μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.