ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες του Σπύρου Αγγελόπουλου και του Χοσέ Ταμπάκ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι»

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ

O Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κ. Κυριαζής  Στέφανος, το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, καθώς και το σύνολο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του νησιού της Ρόδου, μηδενός εξαιρούμενου, θλίβονται κατάφωρα από την αδόκητη  απώλεια του επιφανούς φίλου, παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και προπονητή, εξαίρετου μέλους του Δ/Σ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, Σπύρου Αγγελόπουλου, καλούν όλους ανεξαιρέτως τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, καταθέτοντας  στεφάνι υπέρ της μνήμης του, ευχόμενοι, επιπροσθέτως, από καρδιάς καλή δύναμη στη στενή και ευρύτερη οικογένειά του.

   Όλοι οι εναπομείναντες τελευταίοι αγώνες του 4ου Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας», αφιερώνονται στην μνήμη του, ενώ προ του «εναρκτηρίου λακτίσματός» τους θα τηρείται, απαραιτήτως, ενός λεπτού σιγή (υπέρ της μνήμης Αγγελόπουλου –Ταμπάκ).

   Την ίδια ακριβώς θλίψη εκφράζουν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου, καθώς και το σύνολο των προαναφερομένων, για την επίσης απρόσμενη απώλεια του εξαίρετου βετεράνου ποδοσφαιριστή και προπονητή, Χοσέ Ταμπάκ, ο οποίος ακολούθησε μιαν πολύ σημαντική αθλητική πορεία στα δρώμενα του ευρύτερου δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνον.

   Ο τοπικός αθλητικός κόσμος της Ρόδου μας, από σήμερα καθίσταται φτωχότερος !

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ στο άκουσμα του θανάτου του ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΠΥΡΟΥ  εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.