Η πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες, Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», Σταυρίτσα (Σταυρούλα) Καπούλα, συνεχίζει την εθελοντική της προσφορά με τη ΔΩΡΕΑ ενός φορητού καρδιογράφου στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

Η κα Καπούλα δώρισε στο χωριό της, ένα Φορητό Καρδιογράφο Omron HCG-801 αξίας 598,99 ευρώ. Η παράδοσή του  έγινε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στο Κέντρο Υγείας, όπου παρευρέθηκαν o αντιδήμαρχος της κοινότητας Αρχαγγέλου Αργύρης Αργυρού, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς, η γενική γραμματέας του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» και δημοσιογράφος Άννα Σαρρή, ο αντιπρόεδρος του Κέντρου και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «ο Αίθωνας» Γεώργιος Λεβέντης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χατζηνικόλα Καθολική καθώς και γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας.

Τους ανωτέρω υποδέχθηκε ο Διευθυντής και Γενικός Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου Αθανάσιος Θανασιάς, ο οποίος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για την πολυετή προσφορά τους στην κοινωνία της Ρόδου, καλλιεργώντας τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Η πράξη αυτή, αλλά και η συνολική πορεία τους, όπως επισημάνθηκε από τους αποδέκτες της προσφοράς, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στην τοπική κοινωνία της Ρόδου.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με προσωπικά χρήματα της δωρήτριας και όχι από το Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.