Το νέο του τραγούδι σε στίχους και μουσική του ιδίου, κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου 2018, ο Γιάννης Φιόλλας με καταγωγή από τα Απόλλωνα της Ρόδου.

Το νέο του τραγούδι, που γνωρίζει ήδη μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλη επιτυχία μέσα και από το κανάλι του youtube, έχει τίτλο «Μαζί Σου Ταξιδεύω».

Στην ενορχήστρωση – προγραμματισμό – μίξη του τραγουδιού ο Παντελής Ταλαδιανός. Mastering ο Ανδρέας Παπάς. Βιολί και λύρα επίσης ο ίδιος, Γιάννης Φιόλλας. Photoshooting ο Δημήτρης Λυκοπάντης και Lyrics Video ο Κυριάκος Χατζηγεωργίου.

Στίχοι:

Είναι ωραία κάθε ημέρα μαζί σου που περνά

Νιώθω κάτι στην αγάπη πού με ξεπερνά …

Είναι φορές που η αλήθεια μοιάζει σα να ναι ψέμα

Μα εμείς οι δύο ταιριάζουμε και έχουμε γίνει ένα …

Μαζί σου ταξιδεύω στον έρωτα γυρεύω μια αφορμή

Μαζί σου θέλω να ονειρευτώ για πάντα μία ζωή …

Πόσο πολύ σε αγαπώ πάντοτε θα στο δείχνω

Μα ότι κι αν γίνει αγάπη μου εσένα δεν σ αφήνω …

Σ αγάπησα τόσο πολύ που δεν μπορώ μακριά σου

Κάθε λεπτό να αναζητώ έστω μια αγκαλιά σου …

Μαζί σού ταξιδεύω στον έρωτα γυρεύω μια αφορμή

Μαζί σου θέλω να ονειρευτώ για πάντα μια ζωή …

Ο Γιάννης Φιόλλας, όπως είχε γράφει το 2017 η www.blackmonday.gr, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1997, στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου. Παρά το νεαρό τότε της ηλικίας του, είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι τώρα πια».

Ο ίδιος, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 7 ετών, διαπιστώνοντας από νωρίς το πάθος και την αγάπη του γι’ αυτή.

Πρώτο βήμα της ενασχόλησής του με τη μουσική ήταν η κλασική κιθάρα. Συνέχισε με λύρα, το μουσικό όργανο που τον συντροφεύει, ενώ παίζει ακόμη, λαούτο και κιθάρα. Είχε γραφτεί στο Ωδείο Αιγαίου, το οποίο και ολοκλήρωσε με άριστα. Από ιδιαίτερα μικρή ηλικία έπαιξε και τραγούδησε σε πολλές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το 2017 κυκλοφόρησε σε remake στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του youtube το γνωστό τραγούδι «Μέρα με τη μέρα».

Ακούστε εδώ το νέο του τραγούδι:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.