Γι’ ακόμη μια σεζόν ο … γευστικός προορισμός έχει ένα όνομα:

Santa Marina.

Οι βραδιές μας αποκτούν ποιότητα σε ένα χώρο που αποπνέει πολυτέλεια, αλλά και χαλάρωση.

Η διακόσμηση ταξιδεύει το νου μας σε εξωτικούς προορισμούς και τα boho χαρακτηριστικά του, μας κάνουν να αισθανόμαστε άνεση κι απόλυτη ελευθερία. Εκείνες τις αισθήσεις που αποτελούν πολύτιμο συστατικό για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Το ύφος, η τοποθεσία, η θέα του απέραντου γαλάζιου με τα κομμάτια γης μέσα στη θάλασσα, το ξύλο, το bamboo, η ψάθα, η πέτρα… Όλα ενέπνευσαν το σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη, να δημιουργήσει ένα menu απόλυτα ταιριαστό.

To Santa Marina, γι’ ακόμη μια χρονιά εντυπωσιάζει στο χώρο της γαστρονομίας.

Η πρώτη παρουσίαση του νέου menu, με την υπογραφή του Γιώργου Στυλιανουδάκη, executive chef του βραβευμένου Kensho Boutique Hotel, στη Μύκονο, γίνεται την Παρασκευή 18 Μαϊου και ταυτόχρονα σηματοδοτεί και το βραδινό opening του Santa Marina.

Το beach bar-restaurant, από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, αποτελεί μοναδικό προορισμό χαλάρωσης, διασκέδασης και γευστικής απόλαυσης, για τους Ροδίτες, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Κάθε σεζόν αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του, συμβάλλει στον γαστρονομικό τουρισμό του νησιού και πρωτοπορεί σε μουσικά events.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.