ΕΥΠΣ Δωδεκανήσου: «Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας»

Τον καθιερωμένο αγιασμό για το νέο έτος και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης μας, ευλόγησε και έκοψε το Σάββατο 20-01-2018 και Ω/11:00, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, έδρα της Ένωσης μας, ο πατήρ Χρήστος, ιερέας του Αγ. Παντελεήμων της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον πατήρ Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας και για τα καλά του λόγια, στον σύντομο χαιρετισμό του, για το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και το έργο της Ένωσης μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ένα προς ένα τα μέλη μας και τις οικογένειες τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε ως Διοικητικό Συμβούλιο καλή και ασφαλή χρονιά σε όλους τους συναδέλφους μας, καθώς υγεία και ευτυχία στους ίδιους, τις οικογένειες τους και όλους τους συμπολίτες μας.

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                              Ο Πρόεδρος

Δημητρακόπουλος  Ιωάννης                                                                    Χατζηκυριάκος Ιωάννης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.