Με την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ και την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από την Ν.ΕΦ.Ε Δωδεκανήσου, είμαι στην ευχάριστη θέση να απευθυνθώ στους Δωδεκανήσιους και στις Δωδεκανήσιες μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες για τη μαζική σας συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων στα κομματικά όργανα της ΝΔ, αποδεικνύοντας ότι η Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη έχει ως στήριγμα της τα μέλη της, καθώς επίσης για την τιμή που επιδείξατε στο πρόσωπο μου στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου και την εκλογή μου ως Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου δίνοντας μου την 5η θέση ανάμεσα σε 13 υποψήφιους/ιες άξια στελέχη του κόμματος μας.

Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια και ενέργεια προς την κατεύθυνση της συνεργασίας και της ομαδικής δουλειάς μαζί με τον Πρόεδρο μας κ. Παύλο Εμ. Μπακίρη και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, ώστε να αναδείξουμε τις κατάλληλες πολιτικές για τα προβλήματα και τις προοπτικές της Δωδεκανήσου και όλοι μαζί να συμβάλουμε ώστε η Νέα Δημοκρατία να αναλάβει κυβέρνηση του κράτους.

Σε αυτή την προσπάθεια όπως διακήρυξε και ο Πρόεδρος μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν περισσεύει κανείς.  Οφείλουμε όλοι μαζί σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας να ενώσουμε τα χέρια μια γροθιά, για να πετύχουμε με εργασία και όραμα να οδηγήσουμε την χώρα μας ξανά σε ρυθμούς ανάπτυξης και ευημερίας, όπως αρμόζει στον Ελληνικό λαό.

Θα ήθελα επίσης να χαιρετίσω την αύξηση της ενεργού συμμετοχής και εκλογής των γυναικών στα κομματικά όργανα, καθώς επίσης και την ανάδειξη νέων προσώπων συνολικά, που θα κληθούν μαζί με τα έμπειρα στελέχη να αποτελέσουν μια δυναμική και αποδοτική ομάδα εργασίας. Εύχομαι ολόψυχα στον Πρόεδρο μας και σε όλα τα εκλεγμένα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε και των ΔΗΜ.Τ.Ο καλή δύναμη στο έργο τους, καθώς και στα μη εκλεγμένα στελέχη εύχομαι την ενεργό συμβολή τους στη συνολική προσπάθεια, καθώς όλοι είμαστε αγωνιστές πρώτης γραμμής για την Νέα Δημοκρατία.

Όλοι μαζί έχουμε ως στόχο και σκοπό να γίνει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυβέρνηση αυτού του τόπου και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ για να υπάρξει προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

Με εκτίμηση,

Αικατερίνη Διακίδη-Κώστα

Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.