ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Προς την Πρόεδρο του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής Δράμας – Αναγγενηθείσα Μακεδονία

Σοφία Τσιρακίδου-Λιβεριάδου

Αγαπητή Σοφία,

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνώ μαζί σου για να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες τόσον εμού όσο και του Διοικητικού μου Συμβουλίου αλλά και των χορευτών για την άψογη φιλοξενία και το όμορφο πρόγραμμα που κάνατε τις ημέρες που βρεθήκαμε στον ευλογημένο τόπο της Μακεδονίας και ιδιαιτέρως στον αιματοβαμμένο τόπο καταγωγής σας, την Χωριστή Δράμας.

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και κατενθουσιασμένοι. Μέχρι σήμερα δέχομαι μηνύματα αγάπης και συγχαρητηρίων για όλα αυτά που είδαν και έζησαν όλα τα μέλη της αποστολής μας. Πιστεύω ότι η επιτυχία όλων των εκδηλώσεων οφείλεται και στην παρουσία της τηλεόρασης ΘΑΡΡΙ και του πατρός Νεκταρίου Πόκκια ο οποίος μαζί με τον εικονολήπτη του Μιχάλη Αντωναράκη έδειξαν σε όλα τα Δωδεκάνησα την πλούσια παράδοση και δραστηριότητα του συλλόγου σας αλλά και τις ξεχωριστές ομορφιές του τόπου σας. Πιστεύω ότι η Κρεμαστή και η Χωριστή ενώθηκαν ακόμα περισσότερο. Ευελπιστούμε και σε άλλες κοινές δράσεις στο μέλλον ενώνοντας Βορρά με Νότο, Δράμα με Ρόδο, Χωριστή με Κρεμαστή.

Με τον τρόπο αυτό θα καταδείξουμε ότι οι σύλλογοι μας κρατάνε ψηλά την σημαία της Παράδοσης και του Πολιτισμού. Είμαστε ευγνώμονες στον Δήμαρχο Δράμας κ.Χριστόδουλο Μαμσάκο, στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χωριστής κ.Κωνσταντίνο Ζαρόγλου και ιδιαιτέρως σε όλους τους εθελοντές του Συλλόγου σου που μας έκαναν να αισθανθούμε ότι είμαστε στο δικό μας σπίτι. Άφησα τελευταία εσένα γιατί ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την πλούσια αγάπη σου, για την εγκάρδια φιλοξενία σου και όπως λέει και ο π.Νεκτάριος για την μεγάλη σοφία σου! Καλή δύναμη στις πλούσιες δράσεις του συλλόγου σου.

Εμείς από την πλευρά μας θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε όλα αυτά που τόσο ξεχωριστά και ιδιαίτερα κάνεις στον Σύλλογο της Χωριστής.

Μετά τιμής

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Νικόλαος Μπάτης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.