Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, έκοψε τη βασιλόπιτά του για το 2018, ο “ΦΟΙΒΟΣ” Κρεμαστής. Η λιτή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής.

Την τελετή άνοιξε ο πατήρ Μιχαήλ, ο οποίος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα της ομάδας, ενώ το λόγο έλαβε στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Άννα Σαρρή, η οποία αφού ευχαρίστησε θερμά τον πάτερ για την παρουσία του, χαιρέτισε τους επισήμους και κάλεσε τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σμαραγδιό, να κηρύξει την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης.

Ο κος Σμαραγδιός, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, επισήμους και μη, ευχήθηκε για το νέο έτος και τόνισε πως οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του “ΦΟΙΒΟΥ“.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Άννα Σαρρή, ευχαρίστησε τον προπονητή της μεγάλης ομάδας Σάββα Ορφανίδη και τους προπονητές των Ακαδημιών Λάζαρο Καλημέρη, Γιάννη Γιαννικάκη, Γιώργο Καρίκη και Γιώργο Σαββιδάκη για την προσφορά τους, τους αθλητές και τις οικογένειες των συμμετεχόντων στη μεγάλη οικογένεια του “ΦΟΙΒΟΥ“, τονίζοντας πως σε συνεργασία με την Ακαδημία της ΑΕΚ λειτουργούν οι Ακαδημίες του ΦΟΙΒΟΥ στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 150 μικροί αθλητές.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων και συγκεκριμένα του εκπροσώπου του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστου Διακογεωργίου, του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου, του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη, του εκπροσώπου του Δημάρχου Ρόδου Σάββα Διακοσταματίου, των αντιδημάρχων Γιώργου Πόκκια και Δημήτρη Τσίκκη, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Χριστοδούλου, του πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικού συμβούλου Ρόδου Δρ. Στέφανου Δράκου, του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Στέφανου Κυριαζή και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Τσαμπίκου Ποδιώτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.