Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δωδεκανήσου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας της το Σάββατο 27/1/2018 σε γνωστό wine bar της πόλης μας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα στελέχη του κόμματος με το νέο αίμα της οργάνωσης ώστε να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και της περιοχής μας, άλλα και για το πώς θα εκσυγχρονιστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό, άλλα και κεντρικό επίπεδο.

Το “παρών” έδωσαν οι πρώην  βουλευτές ο κ. Βασίλης Υψηλάντης και  η κ. Μίκα Ιατρίδη, ο πολιτευτής  κ. Στέφανος Δράκος  και χαιρετισμό έστειλαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας  και ο πρώην βουλευτής  κ. Γιάννης Παππάς.

Επίσης το “παρών” έδωσαν ο Γιώργος Σωτηρόπουλος υπεύθυνος οργανώσεων της Ν.Δ. σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες καθώς επίσης και ο Θάνος Κολοβός υπεύθυνος οργανώσεων επαρχίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ  και ο Θοδωρής Καλαμπόκης υπεύθυνος οργανώσεων εξωτερικού Ο.Ν.ΝΕ.Δ..

Παρευρέθηκαν επίσης  Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη του κόμματος από τη Κω , τη Λέρο και άλλα νησιά ,καθώς επίσης και πλειάδα στελεχών της ΝΟΔΕ  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μηνάς Γιάννης αναφέρθηκε στη σημασία της μεγάλης αυτής συγκέντρωσης τόσο για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ όσο και για το κόμμα καθώς αποδεικνύει την μαζικότητα και την ομοψυχία που υπάρχει στη βάση της οργάνωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.