Στην κατάμεστη αίθουσα του Ροδινιού έκοψε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στη 13.00, τη βασιλόπιτά του για το έτος 2018, ο τηλεοπτικός σταθμός “ΘΑΡΡΙ”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, στυλοβάτης του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου Κύριλλος.

Στους πιστούς, που κατέκλυσαν την αίθουσα του Ροδινιού, προσφέρθηκε πλήρες γεύμα, νερό και αναψυχτικά, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε και η βασιλόπιτα. Συντροφιά στον κόσμο κράτησε η ορχήστρα “ΤΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΑ“.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: πατήρ Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Χρήστος Μπάρδος, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου Βαγγέλης Μανδρακός, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πόκκιας, ο δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Αντώνης Γιαννικουρής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς, η δημοσιογράφος Άννα Σαρρή, καθώς και πρόεδροι Πολιτιστικών και Φιλανθρωπικών και άλλων Συλλόγων της Ρόδου.

 

Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος

Η δημοσιογράφος Άννα Σαρρή μαζί με την παιδαγωγό Σοφία Χαλκιά

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.