Ανάρτηση/δήλωση Μιχαήλ Χανιώτη:

«Οι ευθύνες οι παραλείψεις και η κακοδιαχείριση , δεν είναι ορφανές έννοιες , έχουν τα δικά τους «ανακυκλώσιμα» γονίδια. (απόσπασμα από σχόλιο μου σε άλλη(δική μου) σελίδα).

Το 2010 ο Δήμος μας είχε προυπολογισμό 20εκ.,ευρώ…η απογραφή έναρξης του 2011 έδειξε χρέος 3εκ.,ευρώ και αξιόλογη»φούσκα» στα εσοδα του 2010 .Είχαν ανατεθεί έργα ,κυρίως ασφαλτοστρώσεων,και υπογραφεί συμβάσεις,χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχες πιστώσεις στο ταμείο!
Το 2012 (το 2011δουλεύαμε με δωδεκατημόρια) ο προυπολογισμός κατέβηκε στα 12 εκ ευρώ και έτσι συνέχισε μέχρι το 2014
Το 2014 ο Δήμος είχε ξεχρεώσει και παραδώσαμε αποθεματικό περίπου 3 εκ.,στο τέλος του ετους.
Αν λοιπόν κάποιοι θέλουν να διαγράψουν από τον «σκληρό δίσκο» την περίοδο 2011-2014 κατα την οποίαν εντάχθηκαν και ξεκίνησαν και τα μεγάλα έργα του ΕΣΠΑ,
(βιολογικός,Νοσοκομείο,φράγμα,ανακύκλωση κλπ, συνολικου προυπολογισμού ανω των 30 εκ ευρώ ,), ίσως δεν έχουν υπολογίσει χειρότερους ,πρό του 2010 «Εφιάλτες».!
Δεν είναι στις συνήθειές μου να χρησιμοποιώ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ,ο τόπος μας είναι μικρός και οι πάντες γνωρίζουν τα πάντα!».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.