Με επιτυχία διεξήχθη η κοπή της βασιλόπιτας του «ΕΛΠΙΔΑ»

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε την αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean με αφορμή την εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» για την κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Την έναρξη της βραδιάς κήρυξε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας με την ευλογία της βασιλόπιτας.

Η γενική γραμματέας του Δ.Σ. Άννα Μ. Σαρρή ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης, με εναρκτήριο λόγο και προβολή βίντεο που αφορούσε την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» και τη συνεισφορά στο έργο αυτό της προέδρου και ιδρύτριας αυτού, Σταυρούλας Καπούλα.

Εν συνεχεία, η πρόεδρος κατά το χαιρετισμό της ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, το 2019 να χαρίσει σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία, αγάπη, χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του “Mediterraneanκαι ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη κ. Αντώνη Καμπουράκη για τη δωρεάν προσφορά της αίθουσας και για τον πλούσιο μπουφέ με εδέσματα, αλμυρά και γλυκά. Ευχαρίστησε επίσης, το μουσικοχορευτικό τμήμα “Aegean Dancers”, που κράτησε μουσική και χορευτική συντροφιά στο κοινό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Απονεμήθηκαν πλακέτες ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, στη δικηγόρο Δωροθέα Αθανασάκη και στον ιατρό μικροβιολόγο-ειδικό βελονιστή Μιχαήλ Σκώνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Φλεβάρης , ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελευθερία Φτακλάκη, οι αντιδήμαρχοι Ρόδου Σάββας Διακοσταματίου, Άννα Ζωάννου, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. & δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, ο δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Σάββας Καλαθενός, ο τοπικός σύμβουλος Ρόδου Κωνσταντίνος Στυλιανού, η πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ο  πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, η πρόεδρος της λέσχης Lions Ρόδου Ιωάννα Τσάρπα, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, ο  εκπρόσωπος του οδοντιατρικού συλλόγου Ρόδου Κώστας Γλεντής και ο πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Ρόδου Φιλήμονας Νικολάου.

Ξεχωριστή σημασία είχαν και οι παρουσίες του Στρατηγού 95 ΑΔΤΕ Γρηγόριου Ρουμάνη και του εκπροσώπου του Αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου – Υποδιοικητή του τμήματος Τροχαίας Ρόδου Μανώλη Παπαδάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.