ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Συμφωνία τύπου  ”Πρεσπών”  η οποία  καταπατεί την εθνική πολιτική δεκαετιών της χώρας μας,  φαίνεται ότι ονειρεύεται να υιοθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στο Αιγαίο!

Η χθεσινή ομιλία του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού στη Βουλή ήταν άκρως αποκαλυπτική για τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς των σημερινών κυβερνώντων!

Ο κυβερνητικός βουλευτής χωρίς  αιδώ δήλωσε ότι ..ζηλεύει τους Μακεδόνες για την συμφωνία που βρίσκει αντίθετη την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και θα ήθελε κάτι ανάλογο στη Δωδεκάνησο και στο Αιγαίο! Ο κ. Καματερός προφανώς δεν έχει ακουστά τη συνθήκη της Λωζάννης αλλά και τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για την ανάγκη αναθεώρησης της σύμφωνα με τις δικές του επιδιώξεις! Δηλώσεις προκλητικές και ανιστόρητες λίγο πριν από το επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην γείτονα χώρα! Τυχαίο;

Εκτός των άλλων ο βουλευτής εκθέτει ανεπανόρθωτα και την ίδια την κυβέρνηση του αφού παρουσιάζει το Αιγαίο ως ξέφραγο αμπέλι όπου οι «απέναντι» μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Καλούμε τον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας να μας απαντήσει αν πράγματι οι «γείτονες» αλωνίζουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο και στα νησιά μας…

Καλούμε, κυρίως, την ίδια την κυβέρνηση, να αποδοκιμάσει άμεσα τα όσα είπε ο κ. Καματερος. Σε διαφορετική περίπτωση η σιωπή θα θεωρηθεί ως συνενοχή.

Να δηλώσουμε στον κ. Καματερό ότι ευτυχώς για το Αιγαίο, ο χρόνος δεν θα επιτρέπει να το μετατρέψουν σε νέα…Μακεδονία! Οι εκλογές θα στείλουν στα σπίτια τους και τον κ. Καματερό και όλη την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και δεν θα προλάβουν να υλοποιήσουν τα ανιστόρητα και θλιβερά σχέδια τους σε βάρος του Αιγαίου και της χώρας μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.