Διαβάστε τη συνέντευξη του Δρ. Στέφανου Δράκου

στην εφημερίδα «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

Στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ» φιλοξενείται συνέντευξη του Δρ. Στέφανου Δράκου, πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. & δημοτικού συμβούλου Ρόδου με τίτλο «Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ξεπούλησε τους Έλληνες».

Στη συνέντευξη, που παρουσιάζεται στο φύλλο της 28ης Ιανουαρίου 2018, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος, χαρακτηρίζει δημαγωγό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο για παταγώδεις αποτυχίες του στη διακυβέρνηση της χώρας και τον παρομοιάζει με τον Πέτρο που απαρνήθηκε τρεις φορές τον Χριστό.

Επικαλούμενος στίχους του σατιρικού ποιητή Γεώργιου Σουρή, αποκρυπτογραφεί την πολιτική στάση της απερχόμενης – όπως την χαρακτηρίζει – κυβέρνησης, ενώ ξεκαθαρίζει πως η ειδοποιός διαφορά της Νέας Δημοκρατίας, από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, είναι πως αποτελεί την παράταξη της εθνικής ευθύνης και συμφιλίωσης.

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στο Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνει πως συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στο σύνολο των άξιων στελεχών/συνεργατών του, που «τρέχουν» αυτή τη διαδικασία, επικροτώντας στην πράξη τους άριστους και όχι τους αρεστούς. Ακόμη, τονίζει πως για τον ίδιο η πρόκρισή του, δεν αποτελεί απλά μία τιμή. Προκαλεί ιερό καθήκον, να φανεί αντάξιος και συνεπής.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ:

http://www.dimokratiki.gr/28-01-2018/dr-st-drakos-prin-alektor-lalisi-tris-xepoulise-tous-ellines/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.