ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Κρεμαστή     20 / 02 / 2018

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ                                                                   

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ                        

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης ευχαριστεί   θερμά όλους όσους επέλεξαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Καρναβάλι Κρεμαστής και ιδιαίτερα :

Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κα Χαρούλα Γιασιράνη και κ. Νικόλαο Νικολή, τους Αντιδημάρχους Δήμου Ρόδου κ. Γεώργιο Πόκκια και κ. Σάββα Διακοσταματίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μιχαήλ Χριστοδούλου, κ. Στέφανο Δράκο και κ. Μιχαήλ Δράκο, τον πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας κ. Σάββα Πάττα.

Ευχαριστεί επίσης το Δήμο Ρόδου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. -, για τη συνδιοργάνωση και στήριξη τους στην πραγματοποίηση του Καρναβαλιού.

Επίσης θερμές ευχαριστίες αξίζει να δοθούν στους παρακάτω :

1)Τη δημοσιογράφο κα Άννα Σαρρή, για την παρουσίαση του προγράμματος και την ιδιαίτερη ζωντάνια που προσέδωσε στην παρέλαση.

2)Τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού την πανέμορφη και εκθαμβωτική Παρασκευή Κασσανή, μαθήτρια της Γ΄ τάξης Λυκείου Κρεμαστής.

3)Την εταιρεία TATAKIS WINES για την προσφορά δωρεάν κρασιού σε όλους τους καλεσμένους και επισκέπτες.

4)Το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού για την κυκλοφοριακή ρύθμιση.

5)Τους Δημοτικούς Αστυνόμους κ. Δημήτριο Ματζαβίνο και κ. Δημήτριο Μπατζακάκη για την τήρηση της τάξης σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης και των εκδηλώσεων.

6)Την ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ (Ο.Α.Κ. ΡΟΔΟΥ) που μερίμνησε για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Καρναβαλιού.

7)Τους κ. κ. Σταύρο και Μιχάλη Κασιώτη για την προμήθεια ξυλείας και το στήσιμο της εξέδρας των επισήμων.

8)Το  κομμωτήριο LUSPERIA HAIR SALON για την επιμέλεια και περιποίηση της παρουσιάστριας του Καρναβαλιού κας Άννας Σαρρή.

9)Τους DJ΄S  Κωνσταντίνο Σταυριανάκη και PERRY VASSILAKIS για τις μουσικές τους επιλογές και το κέφι που προσέφεραν στον κόσμο.

10)Τον ηχολήπτη κ. Αναστάσιο Γιμούκη για τη διαχείρηση του ηχοσυστήματος.

11)Τους ΜΕΓΑ χορηγούς : SUPER MARKET ΑΦΟΙ ΤΣΙΣΙΜΟΙΡΗ Ο.Ε., ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΙΑΣ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ “ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΙ”, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ Α.Ε., ΚΑΛΑΓΡΗΣ CAFÉ, ΣΤΑΥΡΟ Μ. ΚΑΣΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΕ., SKYBAR COFFEE & MORE.

12)Τους χορηγούς :  ΒΙΟ.ΖΩ.ΡΟΔ. ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΑΕΒΕ, ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ Μ., ΔΗΜΟΣΘΕΝΑΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΠΟΝΙΑΤΗΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΝΤΕΒΡΗΣ ΣΕΛΙΜ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, TATAKIS WINES, FOTIS GRAPHICS, VELUDA ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ,

BAR HUGE, ΒΟΛΑΣ Ι. ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ, YIANNIS ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ,  “GOLD & SILVER” ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ENJOY SNACK CAFE, “ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ” ΚΑΛΑΓΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ “LUSPERIA” HAIR SALON, ΚΟΥΚΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΣΤΕΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΠΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ, PC MANIA, RAMMOS FOOD SERVICE, ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΦΩΤΟ ΜΑΝΟΣ.

13)Τους χορηγούς επικοινωνίας :

α)“black monday”, την κα Άννα Σαρρή

β)“topika-nea”, τον κ. Θανάση Απόκοττο

γ)“rodosinfonews”, τον κ. Νίκο Απόκοττο

δ)“BEST FM”, τον κ. Σταύρο Μάτση

Ευχαριστούμε επίσης και το εργατοτεχνικό προσωπικό της Ενότητας και ιδιαίτερα τον ηλεκτρολόγο κ. Στέργο Μάργαρη, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Καρναβαλιού Κρεμαστής.

Βέβαια θα ήταν παράλειψή μας να μην συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τα σχολεία, τους συλλόγους και όλους όσους συμμετείχαν με άρμα ή πεζοπόρο τμήμα και κράτησαν ζωντανή τη ψυχή του καρναβαλιού και συγκεκριμένα :

1)Τον Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο «ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ»

2)Το Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής

3)Τη σχολή χορού «STAR LIGHT»

4)Το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου, Χορού και Μουσικής «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» Κρεμαστής

5)Τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

6)Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

7)Το Γυμναστικό και Αθλητικό Σύλλογο Κρεμαστής «ΦΟΙΒΟΣ»

8)Το Ναυταθλητικό Σύλλογο Κρεμαστής «Ο ΤΡΙΤΩΝ»

9)Το ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Για την οργάνωση του καρναβαλιού και την επεξεργασία των αρμάτων ευχαριστούμε τους κάτωθι, οι οποίοι καθ΄ όλη διάρκεια της προετοιμασίας του Καρναβαλιού, μόχθησαν για να φέρουν εις πέρας την άψογη διοργάνωσή του :

Δημήτρη Κοκκάρη

Ανθή Συροπούλου – Καντούνια

Ιωάννη Μάτση

Παναγιώτη Μούκα

Τέλος ευχαριστεί τους εκατοντάδες επισκέπτες που προτίμησαν για την προσωπική τους διασκέδαση το Καρναβάλι της Κοινότητάς μας.

     Για το Συμβούλιο της      

Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Ο Πρόεδρος

 Τσαμπίκος Ποδιώτης

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.