ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ

 

«Με αφορμή την πρόσφατη διαμάχη Κρεμαστινού, βουλευτή Δωδεκανήσου και αντιπροέδρου της Βουλής με το δήμαρχο Σύμης, στα 53 μου χρόνια έλεγα ότι τα είχα δει όλα αλλά βλέπω ότι δεν είδα τίποτα ακομα.


Ο οποιοσδήποτε δήμαρχος Σύμης, ένας φουκαράς ανθρωπάκος που χωρίς τη θέση του δεν θα τον γνώριζε κανείς, που κι o ίδιος δεν πιστεύει ότι είναι δήμαρχος, έφτασε στο σημείο να κατηγορεί τον αναμορφωτή του σύγχρονου συστήματος Υγείας της Ελλάδας, τον άνθρωπο που τον σέβεται όλη η Ελλάδα για τις γνώσεις και το έργο του.


Ο δήμαρχος Σύμης, ένας καλός χορευτής στο ζεϊμπεκικο, στη σούστα, στο καλαματιανό και ειδικά στο τούρκικο τσιφτετέλι επιδεικνύει άριστες ικανότητες στις δημόσιες σχέσεις με εισοδηματικά ανώτερους ιδιοκτήτες σκαφών αλλά αδυνατεί να δώσει λύση στα κύρια προβλήματα των απλών κατοίκων. Ας όψεται ο Μιλτιάδης Σαρρής που πραγματικά ανέδειξε τη Σύμη και παρέδωσε έτοιμο έδαφος και έργο στον τωρινό δήμαρχο. 16 χρόνια στην εξουσία, μπήκε ως επαναστάτης, έγινε κατεστημένο και δεν ξεκολλά από αυτήν.

Θέλω να διαβάσει πραγματικά τι του έγραψε ο Κρεμαστινός. Αν δεν κατάλαβε, ας συμβουλευτεί κάποιον ειδήμονα. Βρισκόμαστε στο 2018, η επιστήμη προοδεύει και πρέπει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

16 χρόνια εξουσία είναι πάρα πολλά για να μην έχει επιλυθεί το πρόβλημα με την υγεία. Κάποιος ευθύνεται. Η δικαιολογία της μη αρμοδιότητας είναι η εύκολη λύση στην οποία καταφεύγουν οι ανεπαρκείς και οι αδύναμοι.

Η ΕΕ με βάση την πολιτική συνοχής έδωσε μόνο για το κομμάτι της υγείας σε ακριτικές περιοχές 449 εκατομμύρια ευρώ για φέτος. Γιατί δεν τα εκμεταλλεύεται ο δημαρχος;


Το σωστό είναι ο άνθρωπος να κάνει τη θέση και όχι η θέση τον άνθρωπο. Γιατί όπως έλεγαν και οι προγονοι μας, «αρχή άνδρα δείκνυσι», δηλαδή η εξουσία δείχνει τι πραγματικά είναι ο καθένας.

Εάν έχαναν τις θέσεις τους Κρεμαστινός και δήμαρχος Σύμης, τι θα έμενε στον καθένα; Ποιον πραγματικα θα σεβόταν ο λαός για το ποιόν του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του;

ΥΓ. Το ΚΙΝΑΛ τι θέση παίρνει για όλα αυτα; Ή το ενδιαφέρον του εξαντλείται στη στήριξη κάποιας «δημοσιογράφου» …….. η οποία δεν ανήκει καν σε αυτό και ακόμα έχει απλήρωτο το τιμολόγιο της στη ΡΟΔΑ;».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.