Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» θα διοργανώσει ενόψει των εορτών του Πάσχα τις ακόλουθες εκδηλώσεις :

  1. Το Σάββατο του Λαζάρου 31/03/2018 δέκα ομάδες παιδιών του Συλλόγου μας θα τραγουδήσουν τα κάλαντα στις γειτονιές της Κρεμαστής, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμό μας.
  2. Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μία ομάδα κοριτσιών του Συλλόγου θα ψάλλουν τα απόστοιχα του Εσπερινού «ΌΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΞΎΛΟΥ» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρεμαστής, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Σύλλογός μας θα ψάλλει κατά την Περιφορά του Επιταφίου.
  3. Την Κυριακή του Θωμά 15/04/2018 τα παιδιά του Συλλόγου που θα πάρουν μέρος στα κάλαντα του Λαζάρου θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη εκδρομή που οργανώνει ο Σύλλογός μας στο Γεωλογικό και Πολιτισμικό Μουσείο που ίδρυσε ο κ. Κατσούρης Σπύρος και, στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Άλσος του Αγίου Σουλά για παραδοσιακά παιχνίδια, όπως σακουλοδρομίες, σχοινάκι κ.α.

Έπειτα, θα συνεχίσουμε στα Καλαβάρδα για γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής.

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΣΑΣ  ΕΥΧΕΤΑΙ

Κ Α Λ Ο    ΚΑΙ    Ε Ι Ρ Η Ν Ι Κ Ο    Π Α Σ Χ Α !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.