ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

Πρόσκληση σε εκκλησιασμό και προσκύνημα

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.30 σε εκκλησιασμό των μελών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. θα παραστεί στους Γ’ Χαιρετισμούς, οι οποίοι τελούνται τριάντα (30) ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα. Πρόκειται για την ακολουθία της Γ’ στάσης των χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Όποια από τα μέλη ή ευσεβείς πολίτες, επιθυμούν να εκκλησιαστούν, μπορούν να ακολουθήσουν. Στη συνέχεια όσοι επιθυμούν θα παρακαθίσουν στο Cavaliere cafe.

Στο ίδιο θρησκευτικό πνεύμα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.00 ανάβαση στην Ιερά Μονή Παναγίας Τσαμπίκας (ψηλή).

Πρόκειται για την Γ’ Κυριακή των νηστειών ή αλλιώς Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, οπότε και έπειτα από τη μεγάλη Δοξολογία, ο Σταυρός μεταφέρεται με σεμνή πομπή στο κέντρο του ναού και παραμένει εκεί όλη την εβδομάδα.

Σημείο συνάντησης των μελών ορίζεται η έναρξη των τριακοσίων (300) σκαλοπατιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.