Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου

Χθες Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε, τελικά, με την 2η επαναληπτική η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

Στην Γενική συνέλευση μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του ΕΚΡ κ. Χατζησάββας Σάββας και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας μας κ. Χότζογλου Γεώργιος οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στα μέλη κατά την έναρξη της Συνέλευσης.  Στην συνέχεια παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο κ. Σταμούλη Αθανάσιο ο πλούσιος Διοικητικός Απολογισμός (η δράση) του Σωματείου κατά την διάρκεια της θητείας της Διοίκησης για τα έτη 2015-2016 και 2017 καθώς και το Σχέδιο Δράσης με τις διεκδικήσεις που προβλέπει για το δεδομένο έτος 2018. Ο Ταμίας κ. Ανθούλας Χρήστος από μεριάς του παρουσίασε αναλυτικά τον Οικονομικό Απολογισμό 2017,  την έκθεση της Εξελικτικής επιτροπής και τα Προβλεπόμενα έξοδα (Οικονομικό Προϋπολογισμού) του έτους 2018.

Αφού παρουσιάστηκαν τα παραπάνω, τα μέλη μας προχώρησαν σε ψήφισμα για την έγκριση ή μη του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού και Οικονομικού Προϋπολογισμού του Σωματείου μας, για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών αλλά και για τον τρόπο εκπροσώπησης μας στην ΓΣΕΕ (μέσω Ομοσπονδίας ή Εργατικού Κέντρου Ρόδου).

Τελικά, ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός και Οικονομικός Προϋπολογισμός εγκρίθηκαν σε ποσοστό 88,1% με το ποσοστό έγκρισης να δείχνει από μόνο του την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στο έργο του Σωματείου μας ενώ η εκπροσώπηση μας στη ΓΣΕΕ ψηφίστηκε να γίνεται μέσω του Εργάτου Κέντρου Ρόδου σε ποσοστό 100%  .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.