Προσφορά αγάπης από τον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου στον «Άγιο Ανδρέα»

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα ΑμεΑ Δωδεκανήσου «Άγιος Ανδρέας», επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, προκειμένου να παραδώσει αναγκαίο ιματισμό προς τους περιθαλπόμενους.

Κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Αναπληρωτή Ταμία Μανώλη Ματθαίου και σε συνεργασία αυτού με την Ειδική Γραμματέα και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Άννα Σαρρή και τον Ταμία Γιώργο Ρουσσάκη, προχώρησε η διαδικασία προμήθειας -72- τεμαχίων βαμβακερών καλτσών για τον ιματισμό των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».

Συγκεκριμένα, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 10.00, η Πρόεδρος του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου Φανή Αναστασιάδη – Σισαμή, η Γενική Γραμματέας Ειρήνη Γεργατσούλλη – Γιάννουστα, η Ειδική Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Άννα Σαρρή, ο Αναπληρωτής Ταμίας Μανώλης Ματθαίος και η βοηθός Εφόρου Οργανωτικού Φούλα Παλαιού, επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας». Αφού συνομίλησαν με τον προϊστάμενο της δομής κο Μιχάλη Ζανεττή και την κοινωνική λειτουργό κα Μαργαρίτα Σαρικά, κράτησαν συντροφιά σε περιθαλπόμενους και παρέδωσαν το προσφερόμενο ιματισμό, δηλώνοντας στη διάθεση των αρμοδίων.

Ο Διευθυντής Βασίλειος Κυρίτσης, ύστερα από την προσφορά του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, εξέδωσε ευχαριστήριο, στο οποίο αναφέρονται τα κάτωθι:

«Οι φιλοξενούμενοι, ο πρόεδρος του Δ.Σ., το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή συμπαράστασή σας και για την ευγενή προσφορά σας σε είδη ιματισμού (72 τεμ. κάλτσες), προς χρήση των περιθαλπομένων μας.

Ευχόμαστε κάθε πρόοδο στο έργο σας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.