Την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, στις 08:00 π.µ., ο ∆ηµοτικός Οργανισµός Πολιτισµού & Αθλητισµού Ρόδου (∆ΟΠΑΡ),ο Ροδιακός Οργανισµός Island Games µε τη στήριξη και τη συνδροµή του συλλόγου τριών αθληµάτων “ΑπόλλωνΡόδου”, διοργανώνουν στην πόλη της Ρόδου, αθλητική εκδήλωση, τριών αθληµάτων, µε την ονοµασία Rodos 113 Challenge ως εξής:

  •  Κολύµβηση, 1,9 Km
  •  Ποδηλασία, 90 Km
  •  Τρέξιµο, 21,1 Km

Τα αγωνίσµατα θα διεξαχθούν µε την παραπάνω σειρά, και το σύνολο της απόστασης είναι 113 Km. Το σηµείο εκκίνησης και τερµατισµού να βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο Miraluna Seaside Hotel στο Κιοτάρι.

Το άθληµα τηςκολύµβησης θα διεξαχθεί στην παραλία του ξενοδοχείου Miraluna Seaside Hotel. Αποτελείται από 1 στροφή 1900 m και οι αθλητές θα κολυµπήσουν δεξιόστροφα. Η ποδηλατική διαδροµή αποτελείται από 2 γύρους των 45 Km. Στη συνέχεια οι αθλητές βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής θα ακολουθούν την εξής ποδηλατική διαδροµή: µέσω του εσωτερικού δρόµου του Miraluna Seaside Hotel θα κατευθυνθούν προς την επαρχιακή οδό και µέσω αυτής µέχρι την εξωτερική πλατεία της Λίνδου. Εκεί θα κάνουν αναστροφή στην πλατεία και επιστροφή µέσω της ίδιας οδού µέχρι το Miraluna Seaside Hotel. Από το Miraluna Hotel (χωρίς να στρίψουν κάπου) θα συνεχίζουν ευθεία µέχρι το χωριό Γεννάδι. Λίγο πριν το Γεννάδι θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέφουν µέσω της ίδιας οδού. Στην διασταύρωση του ξενοδοχείου Adriana µετά το Κιοτάρι, θα στρίψουν δεξιά προς την παραλία. Μέσω της παραλιακής οδού φθάνουν στη ζώνη αλλαγής. Το άθληµα του τρεξίµατος θα διεξαχθεί σε 3 γύρους των 7.033 m. Οι αθλητές βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής θα τρέξουν παραλιακά προς το Κιοτάρι, και ακριβώς στα 3.5 Km θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίσουν στη ζώνη αλλαγής.

Στην φετινή αθλητική εκδήλωση απόστασης µισού Ironman που διεξάγεται στη Ρόδο, θα λάβουν µέρος 36 αθλητές και 5 οµάδες σκυταλοδροµίας. Η χρονοµέτρηση της αθλητικής εκδήλωσης θα γίνει ηλεκτρονικά, ενώ όλοι οι αθλητές θα έχουν ιδιωτική ασφάλιση.

Στις 09:30 19-04-2015 παράλληλα με την αθλητική οργάνωση Rodos 113 Challenge , θα υπάρξει και event δύο αθλημάτων για παιδιά 500mτρέξιμο 1500m ποδήλατο και 500m τρέξιμο.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.apollontriathlon.gr  και challenge113.apollontriathlon.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.