Τον Λευτέρη Αυγενάκη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ηρακλείου, υποδέχεται η Κως και η Κάλυμνος, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλύμνου Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνουν προς τούτο αντίστοιχες εκδηλώσεις κοπής της βασιλόπιτας.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου, θα φθάσει στην Κω, σύμφωνα με τις πληροφορίες της www.blackmonday.gr, το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Έπαρχο στην Κω.

Ακολούθως, θα μεταβεί στην Κάλυμνο, όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με φορείς στο επαρχείο της Καλύμνου. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες και το μεσημέρι θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλύμνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου. 

Την ίδια ημέρα, θα επιστρέψει στην Κω, όπου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με φορείς του νησιού στο Επιμελητήριο και κατόπιν θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΩ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ξενοδοχείου Kos Hotel Junior.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 11.30, στο ξενοδοχείο Kos Aktis. Κατόπιν θα αναχωρήσει από το νησί για τον επόμενο προορισμό του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.