Ιστορικές αθλητικές στιγμές για το νησί της Ρόδου.

Έπειτα από τη θετική απόκριση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου – σύμφωνα με τις πληροφορίες της www.blackmonday.gr – έρχονται στη Ρόδο οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού (!) Το γήπεδο των Απολλώνων πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα της Ρόδου.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού Παναγιώτης Τσαλουχίδης και ο πρόεδρος των Απόλλων Απολλώνων Σταμάτης Μαργέλλος, υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και με την αρωγή των Νίκου Νικολή και Μαριέττας Παπαβασιλείου, υπόσχονται ένα αξέχαστο αθλητικό τριήμερο.

Συγκεκριμένα, οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, θα αγωνιστούν – για φιλανθρωπικό σκοπό – σε φιλικούς αγώνες στα μέσα του μηνός Μαΐου με τους παλαίμαχους των Απόλλων Απολλώνων, Αναγέννησης Έμπωνας, Ασπίς Σαλάκου, Ακουσιλάου Φανών, Εθνικού Αρχίπολης, Ατρόμητου Διμυλιάς, ΑΟ Πλατανίων, ΑΟ Καλαβαρδών και ΕΥΚΛΗ Σορωνής.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Χατζημάρκο για το ενδιαφέρον που δείχνει στο χωριό μας, στην ομάδα μας, αλλά και στις γύρω περιοχές της Ρόδου, τον κο Τσαλουχίδη και τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού που, έπειτα από σχετική πρότασή μας, δέχθηκαν αμέσως να έρθουν στη Ρόδο, χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς επίσης και τον εντεταλμένο αθλητισμού της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου κο Νικολή και την αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κα Παπαβασιλείου”, δήλωσε – ερωτηθείς σχετικά από την www.blackmonday.gr, ο πρόεδρος της ομάδας Απόλλων Απολλώνων Σταμάτιος Μαργέλλος. 

Περισσότερες και ακριβέστερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν αρμοδίως τις επόμενες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.