Συλλυπητήρια δήλωση Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου

«Με μεγάλη μου θλίψη και απερίγραπτη έκπληξη πληροφορήθηκα, τον τραγικό,  αναπάντεχο και άδικο θάνατο του εγκάρδιου και δραστήριου φίλου Σάββα Πάττα.

Ενός ανθρώπου, που με βασικό γνώμονα το καλό του τόπου του και με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες του, υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας.

Ο Σάββας Πάττας, άνθρωπος ευγενής, καλοσυνάτος, χαμογελαστός, συνεργάσιμος και αγωνιστής, θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς και καλοκαρδίας. Το έργο του, η δράση του και η προσφορά του, θα παραμείνουν ανεξίτηλες στις μνήμες μας.

Σε ότι με αφορά, εκφράζω με ειλικρίνεια και σεβασμό στους οικείους του, τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια, ευχόμενος τούτες τις δύσκολες ώρες να είναι ενωμένοι και δυνατοί ώστε να αντιμετωπίσουν τη δυσαναπλήρωτη αυτή απώλεια.

Σήμερα εκτός από την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς του αλησμόνητου Σάββα, θρηνεί η Παστίδα, η Ρόδος και η τοπική αυτοδιοίκηση.

Χάθηκε ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο που αγωνιζόταν καθημερινά για την οικογένεια και τον τόπο του.

Η μνήμη και η προσφορά του, θα είναι αιώνιες».

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.