Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Σταμάτης Μαργέλλος, αναφέρεται στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας – μεταξύ άλλων – πως δεν πίστευε στα μάτια του ότι το 2018 θα έβλεπε παράνομο συνέδριο … πανηγύρι!!!

Συγκεκριμένα αναφέρει τα κάτωθι:

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Επιτυχία ή αποτυχία; Ιδού το ερώτημα… Διαλέγετε και παίρνετε!

Οι μεν και οι δεν. Παράνομο ή νόμιμο;

Συνέδριο χωρίς σύνεδρους.

Διορισμένη Κεντρική Επιτροπή.

Παρακολουθώντας από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 τα συνέδρια του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, ήταν όλα νόμιμα πανηγύρια. Δεν πίστευα όμως στα μάτια μου ότι το 2018 θα έβλεπα και παράνομο συνέδριο πανηγύρι. Έλεγα ότι τα είχα δει όλα. Αυτό όμως ήταν το κάτι άλλο. Πρωτόγνωρο. Και φοβάμαι μήπως επηρεάσουμε και τα άλλα κόμματα. Μήπως ζηλέψουν και κάνουν το ίδιο!!!
Πρωτοφανής πατέντα.

Συνέδριο ΧΩΡΙΣ σύνεδρους. Μόνο παρατηρητές και μία υποτίθεται κεντρική επιτροπή ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ!!!

Πείτε μου σε ποια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Τα καταφέραμε!!!

Μιλώντας η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, το 80% των παρατηρητών είχε ΦΥΓΕΙ… Μόνη της τα έλεγε. Μόνη της τα άκουγε!

Κατά διαστήματα γελούσα, έκλαιγα. Άλλες στιγμές χαρούμενος, άλλες θυμωμένος. Μα που φθάσαμε;

Και πάμε στις ομιλίες…

Εάν εξαιρέσουμε την ομιλία του Βενιζέλου, ο οποίος όπως πάντα είναι φανταστικός ρήτορας, αυτός που έκλεψε τα βλέμματα όλων και καταχειροκροτήθηκε από όλους, στεναχωρώντας πολλούς…, ήταν ο φίλος μου, σύντροφος, το νέο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο όποιος μεταξύ άλλων είπε:

«Σέβομαι την ιστορία και την προσφορά όλων των στελεχών της παράταξης αλλά η ανανέωση είναι ζωτικό θέμα για να βρει ο χώρος μας τη χαμένη της γοητεία. Όπως δεν μπορώ να με φανταστώ, να θέλω να επιβάλλω τις θέσεις μου στη παράταξη, 40 χρόνια μετά, το 2060, έτσι δεν μπορώ να καταλάβω, πως κάποιοι σύντροφοι, που πρωταγωνιστούν από το 1970, θέλουν να κάνουν το ίδιο σήμερα. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Ο πρώτος που τον έβρισε ήταν ο Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης το καμάρι της Δωδεκανήσου και ο βουλευτής Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου. Τους κακοφάνηκε…

Υ.Γ.: Εμείς παραμένουμε ΠΑΣΟΚ και να είστε σίγουροι πως θα το καταλάβουν!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.