ΕΥΧΕΣ ΔΡΑ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ι. ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2019 

«Το 2019 ας γίνουμε εμείς το θαύμα (!)»

«Σε μία χώρα που δοκιμάζεται, αλλά δεν λιποψυχεί, που έχει μάθει να αγωνίζεται, το νέο έτος 2019, ας μας προικίσει με θεμελιώδεις αρετές, όπως η δικαιοσύνη, η ελευθερία και η μεγαλοψυχία. Ας μας οδηγήσει στη φρόνηση, στην πραότητα, στη σωφροσύνη. Ας δημιουργήσουμε ομόψυχα και εργατικά, νέες θέσεις εργασίας, κίνητρα ανάπτυξης, υγιές περιβάλλον. Ας υπηρετήσουμε την ομόνοια, την προκοπή, την αλληλεγγύη.

Το 2019, ας αναπτύξουμε σε ισχυρότερο βαθμό το αίσθημα της φιλανθρωπίας και της ευσπλαχνίας.Ας απλώσουμε τα χέρια μας και ας αγγίξουμε ευλαβικά τις ψυχές των συνανθρώπων μας. Ας πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και ας κατανοήσουμε τη σπουδαιότητα των πράξεών μας. Ας διδάξουμε την ειλικρινή και απλόχερη αγάπη, την ανιδιοτελή και ανεξάντλητη προσφορά, την ακλόνητη πίστη.

Το 2019, ας σχεδιάσουμε μαζί, ομόψυχα, με ανεξίτηλο μελάνι, το χάρτη της ανάπτυξης, της ευημερίας και της αλληλεγγύης στον τρικυμιώδη και καταγάλανο καμβά του Αιγαίου. Ας αποτελέσουμε εμείς εκείνο το μικρό λιθαράκι που θα οδηγήσει στη μεγάλη αλλαγή.

Το 2019, ας γίνουμε εμείς το θαύμα (!)

Καλή & ευλογημένη χρονιά σε όλους!».

#sdrakos #2k19

ΜΑΚΕΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2019 a.jpg

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.