Συλλυπητήρια δήλωση Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου

«Πληροφορούμενος το θάνατο του Καλύμνιου Μιχάλη Σδρέγα, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους ανθρώπους της εταιρίας που υπηρετούσε δεκαπέντε χρόνια.

Άνθρωποι όπως ο Μιχάλης Σδρέγας, οφείλουμε να τιμούνται και να μνημονεύονται, διότι υπηρετούν κάτι περισσότερο σπουδαίο απ’ αυτό που ίσως εμείς εκτιμάμε. Υπηρετούν τη διασύνδεση των νησιών της Δωδεκανήσου, των νησιωτών. Αποτελούν τους καθημερινούς ήρωες της σύγχρονης Ελλάδας.

Ως ναύτης του ταχύπλοου καταμαράν «Dodekanisos Pride» της ναυτιλιακής εταιρίας Dodekanisos Seaways, υπηρέτησε το ύψιστο αγαθό, τη εξάλειψης της ακτοπλοϊκής απομόνωσης των νησιωτών, κατά το επιτρεπτό.

Σε ότι με αφορά, εκφράζω προς τους συγγενείς του αλησμόνητου Μιχάλη, καθώς και προς τον πρόεδρο της ναυτιλιακής εταιρίας Γιώργο Σπανό, τα πληρώματα και τους εργαζομένους, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

 

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.