ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητέ φίλε και Πρόεδρε μου Σάββα. ‘Αξιε και καλέ μας συνεργάτη, μεγάλη και δυσαναπλήρωτη η απώλεια σου. Ο αδόκητος και πρόωρος θάνατος σου γέμιζε θλίψη και βαθιά συγκίνηση όλους εμάς, τους συμπολίτες σου, τους φίλους και συγγενείς σου αλλά κυρίως την οικογένεια σου. Τα τρία παιδιά σου, την αγαπημένη σου σύζυγο, τους δυστυχείς γονείς σου, τα αδέλφια σου και όλους όσοι σε αγαπήσαμε, σε εκτιμήσαμε, σε εμπιστευθήκαμε για το ήθος σου, για την ποιότητα σου, για την απλότητα και την προσφορά σου.

  Τα λόγια είναι φτωχά. Είναι όμως τα λόγια, που λέγονται σήμερα για σένα, τα λόγια των φίλων σου, που νιώθουμε την ανάγκη να σου πούμε τον ύστατο χαιρετισμό. Είναι οι σκέψεις, που κατακλύζουν το νου μας τούτες τις ώρες του απροσδόκητου θανάτου σου. Είναι όσα είπαμε μαζί την προηγούμενη ημέρα, όσα προγραμματίζαμε, όσα μας συνέδεσαν όλα αυτά το χρόνια της αυτοδιοικητικής μας πορείας, όλα όσα μοιραστήκαμε στο κοινό μας όραμα. Να λύσουμε προβλήματα, να κάνουμε έργα, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ακάματη η ενασχόλησή σου με τα ζητήματα της τοπικής μας κοινωνίας, ουσιαστική η δραστηριότητα σου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας. Προσηνής,συνεργάσιμος, ευπροσήγορος, προχωρούσες με ζυγισμένα τα λόγια σου, με σταθερά τα βήματα σου, με αγάπη και συνειδητή έγνοια για τον τόπο μας.

   Σου υποσχόμαστε , ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  προκειμένου να κάνουμε πραγματικότητα όσα μαζί ονειρευτήκαμε, για τον τόπο, που ζούσες, για τον τόπο, που αγαπούσες, για την Παστίδα.

   Σήμερα όλοι όσοι σε συντροφεύουμε στο στερνό ταξίδι σου, η οικογένεια σου, οι συνάδελφοι σου στην Αυτοδιοίκηση, οι φίλοι σου και συμπολίτες σου σε αποχαιρετούμε με σεβασμό. Το κενό στην οικογένεια σου, στους συμπολίτες μας, στην Αυτοδιοίκηση δυσαναπλήρωτο. Το έργο όμως και η μνήμη σου θα παραμείνουν ζωντανά.   Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε μου.  Στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας σας, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.  ‘Ολοι εμείς είμαστε κοντά σας να συμπαρασταθούμε στις δύσκολες τούτες στιγμές.

       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.