Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον “Ενιαίο Κανονισμό Αρμοδιοτήτων και Λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων”, σας καλούμε να προσέλθετε στις 27  Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30, στην αίθουσα “Γεώργιος Β. Καραγιάννης” στην έδρα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο, σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης. Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε  πως σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά τη συνεδρίαση της 27ης  Απριλίου  2018, αυτή θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  1. Ενημέρωση Προέδρου.
  2. Σύσταση Τμημάτων Εξωτερικού Εμπορίου και Διεθνών Σχέσεων Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
  3. Παρουσίαση πρότασης Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για τα αναπτυξιακά προγράμματα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017-2020 του Υπουργείου Ανάπτυξης με τίτλο: Ανάπτυξη Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού DMO.
  4. Παρουσίαση πρότασης Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για τα αναπτυξιακά προγράμματα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017-2020 του Υπουργείου Ανάπτυξης με τίτλο: Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη του Δικτύου Aegean Cuisine στα Δωδεκάνησα.
  5. Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου .
  6. Λήψη απόφασης για τη βεβαίωση των οφειλόμενων τελών τήρησης μερίδας ΓΕΜΗ στις Δ.Ο.Υ. και την είσπραξη με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) .
  7. Αίτημα για οικονομική ενίσχυση Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλάκου για τη δράση «Παρουσίαση Aegean Cuisine & τοπικής γαστρονομίας, στο Southampton της Αγγλίας».

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Πάππου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.