“ Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου”

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον “Ενιαίο Κανονισμό Αρμοδιοτήτων και Λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων”, σας καλούμε να προσέλθετε στις 27  Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, στην αίθουσα “Γεώργιος Β. Καραγιάννης” στην έδρα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο, σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης. Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε  πως σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά τη συνεδρίαση της 27ης  Φεβρουαρίου  2018, αυτή θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης την: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  1. Ενημέρωση Προέδρου.
  2. Πρόσκληση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
  3. Έγκριση τροποποίησης του άρθρου 3 (Διάρκεια) του Καταστατικού της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης & Προόδου (ΔΕΤΑΠ).
  4. Ενημέρωση για τον νέο κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου «για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών» (εισηγητής κ. Γ. Δοντάς).
  5. Πρόταση υιοθέτησης του προτύπου της Αιγαιακής Κουζίνας – AEGEANCUISINE  σε δομές των Ιδρυμάτων Υγείας του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.
  6. Εξέταση συμμετοχής Επιμελητηρίου στον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ).
  7. Εξέταση συμμετοχής Επιμελητηρίου στον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν).
  8. Έγκριση κατάστασης διαγραφών αχρεωστήτως βεβαιωθεισών συνδρομών Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
  9. Αίτημα για οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδ/σου, του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, του Συλλόγου Εμπόρων Λέρου, της Ένωσης Ξενοδόχων Καρπάθου.
  10. Έγκριση Πρακτικών Δ.Σ. 400/7-12-2017 και 402/24-1-2018.

 

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Πάππου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.