ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

Θέμα: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ  – Η περίπτωση της Σύμης

Σάββατο  2 Ιουνίου  [Από τις 17.30  έως 20.30] και

Κυριακή  3 Ιουνίου[Από τις 11.00 έως 14.00]

Τόπος πραγματοποίησης εργασιών: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύμης

Αξιότιμοι/ες  κύριοι/κυρίες

Για δεύτερη φορά διοργανώνεται ,Επιστημονικό Συνέδριο  στη  Σύμη , στο πανέμορφο αυτό  νησί, στο στολίδι των Δωδεκανήσων .

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ  είναι το Αριστοτέλειο Παν/μιο της Θεσσαλονίκης,[Εργαστήριο Φιλοσοφικής έρευνας,], η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων, ο Δήμος της Σύμης.  Τελεί υπό την Αιγίδα της  Περιφέρειας   Νοτίου Αιγαίου.

Μεταξύ των ομιλητών/τριών θα είναι η Πρύτανης του Παντείου Παν/μιου, κ. Ισμήνη Κριάρη, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας του Καποδιστριακού Παν/μιου της Αθήνας, κ. Δ. Χαραλάμπης, ο καθηγητής Φιλοσοφίας του  Α.Π.Θ., κ. Σ. Δεληβογιατζής και άλλοι/ες εκλεκοί/ες καθηγητές/τριες.

ΣΤΟΧΟΣ είναι να προβληθεί το νησί, οι φυσικές ομορφιές, η  ιστορία, ο  Πολιτισμός του νησιού,  αλλά και οι εναλλακτικές μορφές του τουρισμού [θρησκευτικός, αθλητικός]

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ   λοιπόν   οι: καθηγητές/τριες,δάσκαλοι/ες,φοιτητές/τριες,μαθητές/τριες,επαγγελματίες του Τουρισμού και γενικά όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος.

Η  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Με εκτίμηση

Τέσσα Δουλκέρη

Καθηγήτρια του Α.Π.Θ.- Πρόεδρος της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας-Δημοσιογράφων ΤΑΔ

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.