Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας δια του Πρoέδρου του Πέτρου Καψάσκη, και το Παράρτημα της Ρόδου ευχαριστούν το Ροδιακό κοινό για την υποδοχή του στην παρουσίαση της 14ης Μαρτίου 2018 στο «Νεστορίδειο Μέλαθρο».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες  στο  Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τον Πρόεδρο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης κ.  Νικόλαο Φρόνα για την ευγενική παραχώρηση του υπέροχου χώρου, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Φλεβάρη αλλά και το πλήθος εκπροσώπων Αρχών και Σωματείων.

Θα θέλαμε επίσης  να ευχαριστήσουμε τους εξαιρετικούς ομιλητές,  τον Δρ. Σπύρο Συρόπουλο, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τον κ. Χρίστο Μαλιαράκη, Πρόεδρο του «Rhodes RICHeS», καθώς και τον Δρ. Σταύρο Παπαδόπουλο, Εκπαιδευτικό αλλά και μέλος του Παραρτήματος Ρόδου του ΕΙΠΔ. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ρόδιο μουσικοσυνθέτη Αντώνη Κυζούλη, τις κυρίες Άννα Βούη, Άντζελα Σπανού, Μαρία Μανιώτη και το  μουσικό σύνολο «Δέκα με Τόνο».

Τέλος τους ευγενικούς χορηγούς μας, το Δήμο Ρόδου, τον κ. Βαγγέλη Τατάκη (Tatakis wines), τον κ. Αλέξανδρο Λουϊζίδη (Digital Dreams), τον κ.  Πάρι Κατσέλα (Music Spot) , τον κ. Μιχάλη Καβουκλή  (ΜGK Advertising), το φωτογράφο κ. Βασίλη Καιμενάκη καθώς και το Ξενοδοχείο Mediterranean.

Το ταξίδι μας στην Πολιτιστική Διπλωματία της Ρόδου ξεκίνησε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.