Ronda draws on the canvas of taste

Όταν το όνειρο αποκτά γήινες διαστάσεις και η πολυτέλεια αγγίζει τον ουρανίσκο της ζωής, τότε σίγουρα είστε στο σωστό μέρος.

Ronda. Από την ανατολή έως τη δύση.

Υπό το ρομαντικό φως του φεγγαριού και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, εκεί όπου ηχεί ο χτύπος από τον αφρό της θάλασσας, η μέρα ξεκινά μυρωδάτα και ολοκληρώνεται μαγικά.  

Από το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, το Ronda υπόσχεται ακόμη σπουδαιότερα και μακρινότερα ταξίδια με επιρροές από την Κορέα, την Ασία και την Ιαπωνία, χωρίς να λησμονεί τη μοναδικότητα της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Υπογράφει τα πιάτα μας με πολυτέλεια επιλέγοντας να δώσει ζωντάνια και χρώμα στις γεύσεις μας. Επιλέγει να γράψει ιστορία, να πρωτοπορήσει, αλλά και να ανεβάσει τον πήχη των επιλογών της Ρόδου και όχι μόνο, ακόμη περισσότερο.

Με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη, executive chef του βραβευμένου Kensho Boutique Hotel της Μυκόνου, ζωγραφίζει τα πιάτα μας με λάμψη, πολυτέλεια και κομψότητα.

Το νέο ethnic menu του Ronda ταξιδεύει στην παγκόσμια αγορά με κορεάτικες, ασιατικές, ιαπωνικές, ευρωπαϊκές και ελληνο-μεσογειακές γεύσεις, ενώ ορισμένα από τα πιάτα του ωριμάζουν στο josper (tomahawk & strip loin dry aged). Η έκπληξη της βραδιάς – μεταξύ πολλών άλλων – το ψάρι που κυριολεκτικά αγκαλιάζει ολόκληρο …  το αλάτι (!)

Και η απόλαυση δεν τελειώνει εδώ.

Συνοδεύστε τα πιάτα σας με κάποιο από τα κρασιά της μεγάλης ποικιλίας ετικετών που διαθέτει η κάβα μας.

Πολυτέλεια, ποιότητα, αναβαθμισμένη διακόσμηση και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συνθέτουν το ασυναγώνιστο ατού του Rondaκαι οδηγούν τον πήχη στην κορυφή.

Υ.Γ. Αγκυροβολήστε το σκάφος σας στη μαρίνα του Ronda ή επιλέξτε το για τη διοργάνωση γάμων, βαφτίσεων ή άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.