Την Πέμπτη 24 Μαϊου 2018 και ώρα 16.00, θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Ισμήνης Παπαγεωργίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου. Η Ισμήνη Παπαγεωργίου, έφυγε σε ηλικία 71 ετών το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαϊου 2018, ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Η Ισμήνη Παπαγεωργίου, το γένος Παπαϊωάννου, νοσηλευόταν ανά διαστήματα τους τελευταίους δύο μήνες στη Β’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, ενώ την περασμένη Κυριακή 13 Μαϊου 2018,  επανανοσηλεύτηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μέχρι και την Τρίτη 22 Μαϊου 2018 οπότε και απέβίωσε.

Η ίδια, είχε σπουδάσει νομική και οικονομικά. Ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και γνωστή στην κοινωνία της Ρόδου με έντονη προσφορά, όπως άλλωστε και η οικογένειά της. Έφυγε δέκα (10) μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της Σάββα Παπαγεωργίου, που χάθηκε σε ηλικία 77 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Η www.blackmonday.gr εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και ειδικότερα στη Βάσια και τον Βασίλη Παπαγεωργίου άξια τέκνα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.