του Apollon Cup

Uphill Bike 21km 31/05/2015

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Apollon Cup Uphill Bike 21km 31/05/2015

Προκύρηξη αγώνα – Ανάβαση Προφήτη Ηλία 11km 31-05-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Θέµα: Προκήρυξη Ατοµικής Χρονοµέτρησης Απόστασης 21Km Ανάβαση Προφήτη Ηλία

Ο σύλλογος Απόλλων Ρόδου, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, συνδιοργανώνουν διασυλλογικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης ως εξής:

Πόλη: Ρόδος Περιοχή: Κολύμπια – Προφήτης Ηλίας

Ημερομηνία: Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Πρόγραμμα Αγώνα: Κυριακή 31/05/2015 και ώρα 09:00π.μ. αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, με διαδρομή: Εκκίνηση στη διασταύρωση στα Κολύμπια – Αρχίπολη – Ελεούσα – Φουντουκλί – τερματισμός στον Προφήτη Ηλία.

Κατηγορίες: Άνδρες, Γυναίκες, Μάστερς Απόσταση: 21 Km

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι Πέμπτη 28/05/2015 και ώρα 21:00μ.μ. με φαξ στο 2241062217 ή με email στα: info@apollontriathlon.gr ή kontosem@otenet.gr

Όροι συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Ο ποδηλατικός όμιλος “Απόλλων Ρόδου” δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα. Κανονισμοί αγώνα Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνες ατομικής χρονομέτρησης. Στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ρύθμιση απροβλέπτων

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Βραβεύσεις Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα. Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα Ο 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.