Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συναγωνιστές

Πορευτήκαμε δύο χρόνια μαζί σε μια δύσκολη συγκυρία όπου η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε ότι μπορούσε για να γυρίσει τη χώρα πολλά χρόνια πίσω και να οδηγήσει τον Έλληνα, το νησιώτη, το Δωδεκανήσιο και τη Δωδεκανήσια στην πλήρη εξαθλίωση. Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου ο τόπος μας γνώρισε πρωτόγνωρα κτυπήματα από τους σημερινούς κυβερνώντες.

Καταφέραμε όλοι μαζί να κρατήσουμε όρθιο το φρόνημα των συμπατριωτών μας  και να ατενίζουμε μαζί με αισιοδοξία το μέλλον. Προσπαθήσαμε να είμαστε δίπλα στο Δωδεκανήσιο και τη Δωδεκανήσια στα προβλήματα  τους, μικρά και μεγάλα με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και ευαισθησία. Οι συμπατριώτες μας σε κάθε επίσκεψη, μας ανταπέδιδαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Η Νέα Δημοκρατία αυτά τα δύο χρόνια στη Δωδεκάνησο έγινε και πάλι σημείο αναφοράς απέναντι στον λαϊκισμό και τον εμπαιγμό του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του. Ξεσκεπάσαμε τα ψέματα και την υποκρισία των σημερινών συγκυβερνητών και σήμερα είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή σελίδας στη χώρα και στην περιοχή μας. Ο βίος της σημερινής κυβέρνησης πλησιάζει στο τέλος του.

Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και όλοι εμείς, όπως δήλωσε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, καλούμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Η Νέα Δημοκρατία ως μαζικό, λαϊκό, ενωτικό Κόμμα δίνει οξυγόνο στη Δημοκρατία μας. Με προσυνέδρια, συνέδρια, εσωκομματικές εκλογές. Με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών σε αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες.  

Στις 13 Μαΐου καλούμε τα μέλη μας σε όλη τη Δωδεκάνησο να συμμετέχουν μαζικά στην ανάδειξη των Προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων, των Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε και των μελών τους. Ταυτόχρονα είμαστε υπερήφανοι για την εξυγίανση των οικονομικών του Κόμματός μας, που έχει πλέον ως βασική πηγή χρηματοδότησης τις εισφορές των μελών μας.

Φίλες και Φίλοι,

Θέτω εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δωδεκανήσου και σας καλώ να συμμετέχετε μαζικά στις εσωκομματικές μας εκλογές για να βγει πιο δυνατή, πιο ανανεωμένη, πιο έτοιμη για το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα μας που θα ξαναφέρει την αισιοδοξία και την ασφάλεια στην πατρίδα μας.

Φιλικά,

Παύλος Μπακίρης

Πρόεδρος Ν.Ο. Δωδ/σου ΝΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.